Guillaume Nicolas afløser Christian Daunis som Finance Manager & Controller for Dosatron International SAS

 

Guillaume Nicolas er for nylig blevet en del af Dosatron-teamet som CFO og controller og afløser Christian Daunis, der går på pension efter 42 års tjeneste.

Efter sin eksamen fra HEC Montreal kom Guillaume til Milton Roy Europe, hvor han arbejdede med intern revision og management controlling. Derefter blev han ansat på PST's kontor i Dubai som Financial Controller, og efter 5 år blev han ansat på fabrikken i Sunderland som Finance Director og Controller for Haskel EMEA, hvor han også var i 5 år.

Guillaumes første elleve års erfaring med PST, hvor han har betjent flere brands, har forberedt ham på at støtte vores Dosatron-forretning, så den kan fortsætte med at levere de bedste økonomiske resultater og vækststrategi på Agritech-markedet.

Vi ønsker Guillaume det bedste i hans nye rolle hos Dosatron.

Hele Dosatron-teamet takker Christian Daunis varmt for hans 42 års tjeneste hos Dosatron. Christian kom til Dosatron i begyndelsen af 1980'erne. Han har været en central aktør i udviklingen af dette fantastiske brand, som nu ikke bare er en pioner inden for sit felt, men også en verdensleder. Christian har kontinuerligt udvist fantastisk støtte og dedikation og har ført Dosatron til det præstationsniveau, det har i dag, med et fantastisk værdisæt.

Lad os ønske Christian alt det bedste i hans pensionisttilværelse, som officielt begyndte i slutningen af marts 2022.

 

"Du er nødt til at se fremad, og fremtiden er dig. I er forvaltere af Dosatron, det er jeres arv. Jeg synes stadig, at du har et fantastisk produkt i dine hænder, det er fremtiden for os alle."

Christian Daunis, 29/03/2022 - Tale ved pensionering

Hvordan kan vi hjælpe dig?